Poniedziałek 7.04.2025
ŚNIADANIE: Paluch pszenny (50g) z masłem (5g), zupa mleczna z płatkami miodowymi (200g), gruszka (30g), herbata z cytryną (200g) (1,2,8)
OBIAD: Zupa owocowa (235g), ziemniaki (80g), kiełbaska z rusztu (100g), surówka z białej kapusty i kukurydzy (70g), sok owocowy 100% (200g) (1,6 )
PODWIECZOREK: Owoce sezonowe (150g)
Wtorek 8.04.2025
ŚNIADANIE: Chleb (50g) z masłem (5g), wędlina drobiowa (30g), sałata, ogórek zielony (50g), kawa zbożowa (200g) (1,2,7,8)
OBIAD: Zupa z fasolki szparagowej (235g), pyzy drożdżowe (80g), łopatka w sosie własnym (100g), ogórek kiszony (60g), woda z cytryną (200g) (1,2,6)
PODWIECZOREK: Jogurt naturalny z bananem i miodem (150g) (2, 10)
Środa 9.04.2025
ŚNIADANIE: Bułka (50g) z masłem (5g), jajecznica (50g), pomidor ze szczypiorkiem (50g), herbata z imbirem (200g) (1,2,3)
OBIAD: Zupa ogórkowa (235g), kluseczki z masłem i cukrem trzcinowym (220g) kompot wiśniowy (200g) (1,2,3,6)
PODWIECZOREK: Kanapka z szynką (150g), herbata ziołowa (200g) (1,2,3,8)
Czwartek 10.04.2025
ŚNIADANIE: Kanapka (50g) z masłem (5g), ser żółty (40g), papryka kolorowa (50g), herbata owocowa (200g) (1,2)
OBIAD: Zupa krem z zielonych warzyw (235g), ryż (80g), pulpety w sosie koperkowym (150g), bukiet warzyw na parze (70g), woda z grejpfrutem (200g) (1,2,3,6)
PODWIECZOREK: Kaszka manna na mleku z konfiturą jagodową (1,2)
Piątek 11.04.2025
ŚNIADANIE: Chleb (50g) z masłem (5g), twarożek ze szczypiorkiem (50g), rzodkiewka (30g), herbata z cytryną (200g) (1,2,8,)
OBIAD: Zupa krupnik (235g), ziemniaki (80g), pulpety rybne smażone (80g), surówka porowa (50g), sok owocowy 100% (200g) (1,2,3,4,6)
PODWIECZOREK: Banan (50g)